Ons verhaal

Juli 2019 kochten wij de Scandinavische lunchroom Carla’s Conditorie achter de Dom. Wat is er sindsdien veel gebeurd. Op de eerste dag van de overname schrapten wij alle vlees en vis van het menu. We verwelkomden oude én nieuwe gasten. We overleefden een lockdown. En nog eentje. En nog eentje. We doken de keuken in om alle taartjes, koeken en cakes opnieuw uit te vinden. Net zo lekker, maar dan zonder dierlijke ingrediënten. We proefden, we deelden uit, probeerden opnieuw en we slaagden. Anderhalf jaar na openen is de bakkerij 100% vegan. Nog eens zes maanden later verdwijnt ook de koemelk uit onze koelkasten. En jullie bleven komen!

In de afgelopen jaren hebben we met veel liefde en passie de lunchroom veranderd in wat het nu is: een gezellige vegan bakkerij en koffiebar, waar je de lekkerste koffie drinkt met een heerlijke, zoete traktatie. Bij een nieuwe identiteit hoort een nieuwe naam. Eentje die past bij wie wij zijn en wat wij doen. Dus per 1 juli 2022 heten wij KLUTS!

Sanne en Kiki van KLUTS bakkerij en koffiebar
KLUTS vegan bakkerij en koffiebar

Bestellen

Je kan altijd langskomen om wat lekkers uit te zoeken om mee naar huis te nemen. Wil je een taart afhalen? Plaats dan je bestelling via het formulier.